Odamaki-mushi (Egg Custard with Udon Noodles) Recipe 小田巻き蒸し(うどん入り茶碗蒸し) 作り方 レシピ

MASTERBAKER

DEMOTED MOD
BGOL Investor
Odamaki-mushi (Egg Custard with Udon Noodles) Recipe 小田巻き蒸し(うどん入り茶碗蒸し) 作り方 レシピ
<iframe width="1280" height="720" src="//www.youtube.com/embed/gB_7KApZ3ek" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

How to Make Odamaki-mushi (Chawanmushi with Udon Noodles) 小田巻き蒸しの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓ (serves 3)
2 Eggs
300~350ml Dashi Stock (1.27~1.48 cups)
½ tsp Salt
½ tsp Soy Sauce

1 package of Boiled Udon Noodles
3 Small Shiitake Mushrooms
20g Cut Wakame Seaweed, rehydrated (0.7 oz)
1 tsp Soy Sauce
1 tsp Sake or substitute: dashi stock

6 Small Sausages
1~2 pieces of Spaghetti
3 Boiled Quail Eggs, packaged
3 slices of Kamaboko Fish Cake with pig face

Mitsuba Parsley

You might also enjoy ...
Matcha Roll Cake
http://youtu.be/XNGNu20Upuw
Yaki Gyoza
http://youtu.be/r8MBX-SXnmg

http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog

※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪

<材料>3人分
卵:2個
出汁:300〜350ml
塩:小1/2
しょう油:小1/2

茹でうどん:1玉(冷凍うどんの場合は、茹でて解凍しておく)
椎茸:小3枚(舞茸は卵が固まらない)
カットワカメ乾燥ワカメ戻したもの20g
醤油、酒(下味用):各小1

ウインナーソーセージ:6本
スパゲッティ(止め用):1〜2本
うずらの卵水煮:3個
豚顔かまぼこ:3切れ

三つ葉(2cm長さ)
 
Back
Top